Therapie├źn


Reiki

Reiki is een Japans woord en betekent "Universele energie". Het systeem van Reiki is rond de vorige eeuwwisseling herontdekt door de Japanse Dr. Mikao Usui waarin met handoplegging wordt gewerkt. Reiki kan omschreven worden als een liefdevolle aanraking, dat men van nature al bij zich heeft.
Een voorbeeld: Een kind valt, heeft pijn aan zijn knie en huilt. Moeder wrijft met haar hand over de plek en geeft er een kus op. Vaak is de pijn dan al weg. Dit noemt men liefdesenergie.
Lees verder..

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een energetische methode van deze tijd die alles in beweging zet.
Touch of Matrix is grotendeels gebaseerd op eigen inzichten en gedeeltelijk op de kwantumfysica. Deze stelt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld, wat te vergelijken is met het internet. Het is een netwerk van verbindingen. Als hier een verstoring optreedt, betekent dat een blokkade op bijvoorbeeld het fysieke/mentaal/ emotionele en/of spiritueel niveau.
Lees verder..

Systeem/Familie - opstellingen

Familie-systeemopstelling is een methode die zonder veel woorden ons laat zien welke plek we in bv. onze familie, vrienden, collega's of kennissen innemen.
Als familie, vrienden, collega's of kennissen zijn we als het ware verbonden met onzichtbare koorden. 
Lees verder..

Sensi therapie

Sensi-therapie behandelt de mens in zijn totaliteit en is er op gericht om het zelfherstellend vermogen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Hierdoor wordt de kwaliteit van het leven verbeterd. Het woord sensi komt van het woord sensitief. Deze methode is dus ook heel geschikt voor HSPers.
Lees verder..