Schumann resonantie

Schumann resonantie

De schumannresonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde.
Allles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde.De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Levensenergie van de Aarde
We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. 
Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. 
Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.
Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden: ​​​​Door middel van een meditatie ga jij je afstemmen op deze frequentie. 
Daarnaast worden er workshops/ cursussen gegeven. Zie Schumann instituut Nederland.