Behandeltechnieken

Verschillende behandeltechnieken:

Gates herstellen;
Het in balans brengen van lichaam en geest

Voeding- en allergie metingen;
Er wordt uitgemeten of er mogelijk een allergie en/of intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen aanwezig is. Door voedingstoffen tijdelijk te vermijden waar het lichaam moeite mee heeft om deze te verwerken, geeft men het lichaam de mogelijkheid zich te herstellen.

Drukpuntmassage;
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meridiaanpunten. Door hier zachtjes op te drukken kan er aan achterliggende thema's gewerkt worden. (Men kan hierbij geheel gekleed blijven).

Edelsteentherapie;
Hierbij worden verschillende edelstenen gebruikt. Deze worden op en rond het lichaam gelegd. Dit kan ondersteunend werken bij verschillende processen.

EFT (Emotional Freedom Techniques);
Deze techniek komt oorspronkelijk uit Amerika.
Het is een soort kloptechniek op bepaalde meridiaanpunten. Hierdoor kan men de lading op emoties zoals angst, verdriet, onzekerheid, maar ook trauma's verminderen.

Remedies; (een alternatief hulpmiddel in de vorm van bv. druppels)
Het kan nodig zijn om een remedie te gebruiken, dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem.

Diëten;
Een tijdelijk uitgemeten dieet kan het voedingspatroon weer in balans brengen.

Orthomoleculair;
Soms is het nodig om het dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen of te verhelpen. Deze middelen kunnen ook ondersteunend werken bij een burn-out.

Holistic pulsing;
Dit is een soort zachte massage techniek die geschikt is voor jong en oud. Het kan ondersteunend werken in het proces en problemen aan het licht brengen.(Ook hierbij kan men geheel gekleed blijven).